MİLLİ EĞİTİM BAKANIMIZ PROF. DR. YUSUF TEKİN TÜRKİYE VE DÜNYA ŞAMPİYONASINDA DERECE ALAN TÜRK MİLLİ KLAVYE TAKIMINI KABUL ETTİ.

09.08.2024 170

Aralarında Okulumuz Adalet Alanında eğitim görmüş öğrencilerimiz Erolcan KAYA ve Burak AKGÜN'ün de bulunduğu Türk Milli Klavye Takımı'nı Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin makamlarında kabul ettiler. İlgili öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ayrıca öğrencilerimizin ulusal ve uluslar arası düzeyde katıldıkları yarışmalara hazırlanmalarında emeği geçen Adalet Alan Şefimiz Fatih KAŞIKÇI ve Atölye Şefimiz Reyhan ÖZCAN ile desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimize, Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkürü bir borç biliriz.

09-08-202409-08-202409-08-202409-08-2024