Projelerimiz Proje Pazarında

11 Mayıs 2022 Çarşamba günü 1. Proje Pazarı AR-GE Teknoloji ve Tasarım Projeleri Yarışmasında ön elemeyi geçen iki projemize ait sunum Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Ahmet BALKAN liderliğinde, Bilişim Teknolojileri Alanı Veritabanı Programcılığı Dalı 11B sınıfı öğrencilerinden Eren ÖZDEMİR "Yenilikçi Eğitim Teknolojileri" temalı kategoride "Okul Zili" isimli projesiyle, yine Bilişim Teknolojileri Alanı Veritabanı Programcılığı Dalı 11B sınıfı öğrencilerinden Kübra GÖZ ve Havva Nisa İREN "Nesnelerin İnterneti" temalı kategoride "Sıcaklık Takip Sistemi" isimli projeleriyle 1. Proje Pazarı AR-GE Teknoloji ve Tasarım Projeleri Yarışmasına katılımlarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

17.05.2022 485

17-05-202217-05-2022